+36307739634 hello@gulyasgabor.hu

Másképp,

mint mások

Minden szerző, tanácstalan, amikor végre belekezd az írásba.

Az író írni szeretne, de nem ismeri az írás alapszabályait.

Ebben a kétségekkel teli folyamatban segítünk szerzőinknek,

hogy semmi másra ne kelljen figyelni, csak az írására.

Kézirat & könyv

Rengeteg különböző feladat van, ha elkészült a kézirat. Mire regény lesz belőle 5 különböző szakember dolgozik még rajta.

Szerzői tartalom

Minden elsőkönyves szerző bizonytalan. Mit szólnál, ha alkotás közben mindig lenne valaki, akivel megbeszélheted a kételyeidet?

Szerkesztés

Rendkívül összetett munka, amikor a szerző által „készreírt” kézirat segítő, szakmai kezekbe kerül. Nálunk ebben a munkában az előolvasóink is segítenek.

Hogyan dolgozunk a szerzőért?

L

Szövegből kézirat

Helyesírás, nyelvi és nyelvtani ellenőrzés, stilisztika, tartalmi tényezők felülvizsgálata, írói tévedések javítása, szerzői ellenőrzés, tördelő szerkesztés, irodalmi szerkesztés.

L

Mentori tevékenység

Szakmai anyagok átadása szerzőinknek, amelyek az írás alapjait tartalmazzák. Az alkotói folyamat során folyamatosan segítjük az íróvá válást.

L

Elakadás

Ez a legnagyobb mumusa a szerzőknek, és legfőképpen az elsőkönyveseknek. Az elakadás feloldásához profi támogatásra van szükséged.

Biztonság az alkotásban

Egy szerkesztőnk, csak egy szerzővel dolgozik hat hónapon át. Ahogy elkészül a könyv, gyakorlatilag készen van a kiadásra. Szerzőinkkel hosszabb távra tervezünk. Ez közös érdek, mert az első könyv lehet, hogy veszteséges lesz, de innentől kezdve komoly esély van arra, hogy a továbbiak gazdaságosak legyenek, és nyereségesek termeljenek.

Folyamatos konzultáció

A szerzői bizonytalanság csökkentése érdekében, folyamatosan ott állunk a szerzőink mellett, akik a könyvvel kapcsolatban bármilyen felmerülő kérdésben megkereshetnek bennünket. Cél, hogy a szerzőnk csak az írással foglalkozzon, és ebben ne zavarja semmi.

A hathónapos program díja: 25.000 FT/hó

Előzetes és díjmentes

Konzultáció