Karácsonyra ajánlom

Egy könyv – Két regény

A lélek hídjai

Valójában a lélek létezésére semmiféle bizonyíték sincsen. Mégis sok megmagyarázhatatlan dolog történik velünk, szinte nap, mint nap. Vannak az életnek olyan mélységei és fájdalmai, amelyek lélek nélkül kibírhatatlanok, elviselhetetlenek lennének. 

Áron a fővárosban született és élt közel 40 évig, és akkor, ahogy ő maga fogalmazott meghalt az első élete. Napokig élet és halál között feküdt, csak a barátja ápolta egy vidéki házban.

Létezhet-e második élet? Túl lehet-e élni akkora fájdalmat, amekkorát Áronra szabott az élet? A választ a csodálatos Káli-medencében zajló élményregényből megtudhatod. A regény az emberi lélek titkairól, az összekapcsolódás fantasztikus valóságáról szól. És ez a bizonyíték.

A szeretet ára

Vajon honnan tudhatjuk, hogy ki az igazi társunk az életben? Felismerjük-e, ha találkozunk vele?

A regény főhőse Nóra, mindent magának köszönhet. Keményen dolgozik, kreatívan áll a munkájához, mindenkit, szeret, támogat. Úgy él, mint a korabeli fiatal nők többsége. Még a szerelem is megtalálta, ahogy ő mondja, őszinte, mély, valóságos és végleges szerelem. Úgy tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben van, már csak az az 50-60 boldog évet kell harmóniában és kiegyensúlyozottan megélni. A boldogságához minden adott. Mígnem egy fantasztikus lehetőség új beosztásba, Berlinbe, szólítja. Szerencsére párja Balázs is talál Berlinben munkát, így együtt tudnak kimenni. Vajon ez a lehetőség mit rejteget Nóra számára?

Kinek ajánlom ezt a könyvet, benne a két regényt?

Rengeteg lelki fájdalom van körülöttünk. Igazában egyáltalán nem vagyunk felkészülve elviselni ezeket. Legfőképpen akkor, ha éltünkből hiányzik a lélek és a szeretet. Ebben a két regényemben éppen azt mutatom be, hogy az elviselhetetlenül fájdalmas élethelyzetekben hogyan lehet úrrá lenni a személyes fájdalmunkon. Kik és hogyan tudnak segíteni? Hogyan találunk lelki hidakat, amelyek átvezetnek az újjászületés ismeretlen, ugyanakkor rendkívül kies és fájdalmas útjain, megtartva emberi értékeinket.

9

Azoknak, akik hisznek a család elsöprő erejében.

9

Azoknak, akik szeretik az érzelemdús, izgalmas és fordulatos történeteket.

9

Azoknak, akik találkoztak már családi drámával.

9

Azoknak, akik bíznak magukban, a családban, és a barátokban.

9

Azoknak, akik hisznek az újjászületésben, a megújulásban.

9

Azoknak, akik nem fogadják el az elfogadhatatlant és hisznek a változásban.

9

Azoknak, akik elfogadják a lélek és a szeretet erejét és hisznek a változásban.

Az űrlap kitöltésével rendelheted meg a saját példányodat

Megrendelésed visszaigazolásakor küldjük a fizetéssel és szállítással kapcsolatos információkat.