+36307739634 hello@gulyasgabor.hu

 Angyali napló

 

 

Az én életem, én élem.

A történetem nem egyedi. Éltem, ahogy mindenki, és egyszer majdnem belehaltam. A legjobb barátnőm mentett meg. Aztán megmutatta, hogy milyen is vagyok valójában. De a mélységből nekem kellett visszajönnöm. 42 éves vagyok, a második életemet élem. Ez is az enyém, de most már szeretem. Soha nem fognak kihasználni a férfiak. És a soha, elég hosszú idő, nem igaz?

Angyali napló

romantikus thriller

 

Megtörtént események alapján

A nemek felesleges és fájdalmas harcáról.

Első életem

Ez az a rész, amikor még minden előtt álltam, vártam, mint oly sok nő, hogy eljön az idő, amikor találkozom a másik felemmel. Ez meg is történt, de a nagy találkozás után hamarabb megszűnt, szinte minden, mint gondolnátok.

Második életem

Ádámtól, a férjemtől nem azt kaptam, amire bárki irigy lenne. Sokáig tűrtem, változtatni akartam, de kiderült, ez nem könnyű. Kellett hozzá Annalilla szeretete. 

Amikor rájöttem, hogy az életem az enyém és minden hatalmam megvan, hogy a legjobb legyen, újrakezdtem. Előtte majdnem meghaltam. A könyv valóságos eseményeken alapszik. Nem kell követned, de megvan a te utad is.

Úgy kezdtem, a középiskolában, mint bárki más, átlagosan, szürkén. De nem részletezem, mert ami normális, az nem igazán érdekes. Na én pont ilyen voltam, már, ami a megjelenésemet illeti. Amúgy nem. Nem volt rajtam semmi különös. Se csúnya, se szép, olyan elmegy, talán érdekes. A középiskolában ez kifejezetten előnyt jelent. Nem kezdenek ki veled, nem akarnak felkérni táncolni, nem hívnak buliba, a csajok sem súgnak össze mögötted, semmi irigység. Imádtam. Leszámítva a kinézetemből fakadó előnyöket, igen azt, előnyöket, én határozottan így gondolom. Sok másban azonban eltértem az átlagtól. Szerettem a matekot és a latint, és ebben szerintem az egyetlen voltam. És jó is voltam benne. Szerettem sportolni, a balettet nyolcadikban abba kellett hagynom, mert nem voltam elég kacsás vagy pingvines. Na mindegy, legalább megtanultam eltűrni a fájdalmakat, mert a balettnek szerintem ez a lényege, ha sikerül elviselni a sokszor véres kínokat, akár táncos is lehetsz. Ha elég ügyes vagy, akkor nem a tánckarban végzed.

 Az érettségi után, azonnal felvettek az egyetemre, hála a tanulmányi versenyeken elért helyezéseimnek, egész nyáron szabad voltam. Rögtön az első héten találkoztam egy csodaszép, bolondos lánnyal, aki bármit vett fel, a paletta összes színét magán viselte. Pár évvel lehetett idősebb nálam, egyetemista volt, pszichológiát tanult, ki tudja miért, szinte azonnal barátok lettünk, először arra gondoltam, hogy leszbi, de hamar kiderült, hogy nagyon nem.

Ja, elfelejtettem mondani, hogy Donec Angélának hívnak, ami miatt Annalilla, mert ez pedig az ő neve volt, egyszerűen csak angyalomnak szólított.

Aztán az egyetemi évek gyorsan teltek, szinte észrevétlenül. Szokás szerint sokat tanultam, évfolyamelső voltam, minden jól alakult. Miként a nagy átalakulás következményei is, hiszen szürke kiskacsából igazán jó nő lettem. Persze ebben Annalillának sok munkája volt. Sosem hittem volna, hogy két hetero nő között ilyen szoros és bensőséges kapcsolat lehet. De velünk ez volt. Sok időt töltöttünk együtt, igazán minden úgy alakult az életemben, ahogy szerettem volna. Bár elképzelni sosem mertem.

Aztán egyetem után hamar megtalált a szerelem, majd az esküvő is. Anyámat olyan boldognak láttam, mint még soha, mondjuk ezt nem értettem, mert két váláson van túl. Az ember sosem tanul, lassan már a saját kárán se. Férjemnek talán ő volt a legnagyobb támogatója, bár bennem sem volt kétely, hiszen Ádám, a férjem igazán remek ember volt.

 

 

Ha érdekel a regény

A sorozatban, majd könyv alakban megjelenő regény nem teljesen azonos. A sorozat thriller a történetre és a szereplőkre fókuszál. A regény a bántalmazásra, a szexuális erőszak jeleire, valamint a verbális és lélektani agresszióra, a kiszolgáltatottság pszichológiai és emberi jelenségeire, összpontosít. Ezért a regényt kétféle módon vásárolhatod meg, és olvashatod el. Részletekben, online, vagy könyvalakban. Ha úgy döntesz, hogy részletekben, akkor az alábbi linkre kattintva, hetente olvashatsz új részeket. Ebben az esetben a könyvet is megszerezheted, féláron.

Szereplők

A történetem fontos szereplői és helyszíne

Saci

Rendkívül csinos, nagyon fiatal pincérnő, nagy dumával, aki tulajdonosa is a Kettes bisztrónak.

Annalilla

A legkülönlegesebb ember, akit valaha ismertem, sokat köszönhetek neki. Nagyon szerettem.

Tamás

Nyomozó, határozott fellépésű, vonzó, aki a garázda férfiak után nyomoz.

Kettes bisztró

Törzshelyem, kissé eklektikus, de itt mindenki jól érzi magát. Majdnem mindenki.

Támogathatod a regény megjelenését!

Köszönöm!

1000 FT

5000 FT

Támogathatsz egy tetszőleges adománnyal úgy, hogy valamelyik fenti mezőre kattintasz.

De, ha egyszerűbb, akkor utalj a számlámra: 12100011-17508555

Küldök egy ajándék e-könyvet is, ha az utalásnál a közleményben megadod az email címedet.

Köszönöm!

Itt is olvashatod az írásaimat:

https://www.patreon.com/gulyasgabor